Homecoming 2015

My friday night went a little like this…

Fredag var virkelig en fed dag! JV cheerleaderne havde en ude kamp, og vi fik derfor lov til at gå tideligt fra skolen for at komme på en bus og køre til Linkin High School. Torsdagen inden havde alle pigerne fået deres cheerleading uniformer, og vi skulle have uniformerne på hele dagen i skolen fredag. Da folk ikke har set mig før, og jeg pludselig dukker op i skole i en uniform, fik jeg en masse kommentarer som, “Did we get our first blonde cheerleader?!” Haha 🙂 Det var så sjovt at have uniformen på i skole, og alle pigerne så så fine ud!

I bussen sad jeg sammen med min veninde Stephanie, som har farvet sit hår blondt, og derfor bliver vi kaldt “The two Barbies” eller “Team Blonde”. Hun er så sød!
Da vi kom til Linkin High, vandt vores JV Football team 50-2. Efter kampen kørte vores bus tilbage til skolen, og klokken var omkring 5 og vores skoles Varsity football hold og cheerleadere, skulle til at spille og cheere. Min ven Raul ringede til mig, og spurgte, om jeg havde lyst til at tage ind og se kampen med hans familie, så efter jeg var blevet sat af bussen med de andre piger, blev jeg hentet af dem.
Det var så hyggeligt at møde resten af hans familie, da jeg jo allerede er gode venner med hans søster. Raul prøvede at lære mig lidt om Amerikansk Football, men jeg må indrømme at efter den første halve time snakkede vi om alt andet end spillet, haha! Han er super sød, og min nye bedsteven. Lige nu er han desværre taget til Hawaii i en uge da vi har fået vores 2 ugers efteråsferie, men så snart han kommer hjem har vi aftalt at hænge ud. Jeg glæder mig allerede til at se ham!

Jeg håber at alt går godt i Danmark 😉

Knus,

Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Homecoming 2015