Mexico Mission Trip - We built a house!

Six Flags, Homecoming shopping mm.

De sidste par dage har været rigtig travle, og jeg har derfor desværre ikke haft tid til at blogge.
Dagen efter jeg var kommet hjem fra Mexico, hang jeg ud med Raul i det lokale mall, hvor vi spiste frokost sammen, og gik i biografen for at se “The Visit”. Jeg hang ud med ham hele dagen, og vi havde det vildt sjovt. Vi har altid noget at snakke om.
Onsdag var jeg ude med Kaitlyn for at kigge på Homecoming kjoler, og selvom vi ikke rigtig fandt noget, havde vi stadig en vildt hyggelig dag med starbucks, sushi og shopping.
Torsdag var jeg igen sammen med Raul, denne gang hjemme hos ham hvor vi så en film, og derefter tog til Otay Ranch Mall med Isabella og Eric og spiste is. Vildt hyggeligt!

I går kom jeg hjem fra Los Angeles hvor jeg med Melissa, Mackenzie og Kaitlyn havde været i Six Flags om fredagen, og om lørdagen havde været ude for at finde min Homecoming kjole.
Six Flags var det fedeste! Der var de vildeste rutsjebaner, som ville få Tivoli til at se så lille ud. Vi brugte hele fredag i Six Flags, og om aftenen da det begyndte at blive mørkt var der “Fright Fest” da det snart er Halloween, så der gik folk rundt klædt ud og skræmte en, samt forskellige Haunted Houses. Jeg gik kun ind i ét hus, og det er det klammeste samt mest uhyggelige jeg nogensinde har prøvet. Jeg tror aldrig jeg har skreget så meget før, eller været så bange! Inde i husene var der folk klædt ud som gemte sig, og derefter forskrækkede dig, eller skreg dig ind i hovedet.

Lørdag stod vi tideligt op og forladte vores hotel ved 10-tiden for at køre til Downtown LA hvor Kaitlyn fandt sin kjole til Bandcoming (Vores skoles Bands’ version af Homecoming), og derefter til Santa Monica hvor vi fandt min. Jeg vil ikke løfte sløret for hvordan min kjole ser ud endnu, men den er så flot. Homecoming er allerede på lørdag så jeg er virkelig spændt!
I dag var jeg ude at bowle med mine andre exchange student venner, og det var vildt hyggeligt at se dem igen, og nyde min sidste rigtige dag af efterårsferien. På Tirsdag skal jeg i skole igen efter en 2 ugers ferie, men jeg glæder mig til at starte min cheerleading træning!

Knus,

Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mexico Mission Trip - We built a house!