L.A is always a good idea

Baseball, Western dance & Balboa Park

Min weekend er næsten overstået, og jeg er så træt. En ny skoleuge starter i morgen, hvor vi har Spirit Week og skal klæde os ud hver dag, for at vise vores school spirit, da der på fredag spilles den første football kamp. Dagene lyder således:
Mandag: America Monday
Tirsdag: Tacky Tourist Tuesday
Onsdag: Workout Wednesday
Torsdag: Tie Dye Thursday
Fredag: Whiteout Friday
Jeg glæder mig til at poste outfit billeder i løbet af ugen!

I går tog Dennis, Mackenzie, Kaitlyn og jeg til Balboa Park og gik en tur. Det var rigtig flot, og de havde en plantehus, som mindede meget om det de har i Botanisk Have, bare mindre. Om aftenen tog Kaitlyn og jeg til min aller første skole fest, som var western tema. Det var mindre kedeligt, og vi tog desværre hjem før tid.

I dag var vi inde og se en baseball kamp, og selvom jeg stadig ikke kender reglerne, synes jeg stadig at det var rigtig hyggeligt. Det er en helt speciel stemning, og amerikanerne er meget snaksagelige, selvom man ikke kender hinanden.

Jeg var i øvrigt sammen med en pige fra cheer holdet i fredags der hedder Kyra. Vi skulle egentlig have set Sinister 2, men da filmen var ved at starte og vi skulle vise billetter fik vi ikke lov til at komme ind fordi vi var under 18. Så latterligt når vi havde betalt for vores billetter hos en anden dame, sov havde set vores ID og givet os lov til at betale for filmen?
I stedet hang vi ud i outlettet til langt ud på aftenen, shoppet og tøsehygget. Hun er så sød, og jeg glæder mig til at lære hende og alle de andre cheerleadere at kende.

Har I i øvrigt set den nye translate knap?

Knus,

Alma

DSC_0075DSC_0089DSC_0079IMG_9366IMG_9365IMG_9368IMG_9381IMG_9383

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

L.A is always a good idea