Quick Update

First day of school

Første skoledag: Tjek.

Mackenzie kører allerede i skole kl. 6.30 om morgnen, hvilket vil sige at jeg skal op kl. 5.30 hver morgen. Lidt svært, men så snart jeg er kommet ind i en rutine skal det nok gå.
Jeg startede min dag ud med Web Design, hvor vi i øjeblikket kigger lidt på vinkler. Web Design er nok allerede min yndlings klasse, da det er en vildt sød lære, og utrolig nemt at tjene credit. Efter Web Design havde jeg Spansk. Jeg ved ikke helt hvad jeg synes om det endnu. Min lære er meget hyper og højtråbende, og snakker meget spansk som jeg selvfølgelig ikke forstår et pip af. Jeg har spansk med Mackenzie så det er meget hyggeligt at jeg ikke er alene i sådan en kedelig klasse.
Efter Spansk havde jeg fotografi. I timen oprettede vi en side hvor vores lektier og klasse arbejde skal ligges op på. Igen en utrolig sød lære, og meget nemme lektier. Lektierne til i næste uge er at tegne mit yndlings dyr.. I Historie skete der ikke så meget. Vi læste en tekst igennem og svarede på nogen spørgsmål. Det er nok den kedeligste klasse jeg har indtil videre, men man skal bare læse noget stof igennem og så har man scoret en okay karakter.
Efter historie havde jeg matematik. I matematik havde vi gruppearbejde, og min lære giver en masse lektier for.. Matematik var rimelig svært da det er på et andet sprog, og jeg i forvejen ikke er specielt god til faget. Til gengæld er Melissa god til det, og hun har lovet at hjælpe mig med lektier til torsdag.
Min sidste klasse var Engelsk hvor vi igen lavede gruppearbejde. Vi snakkede om modernismen, postmodernismen, romantikken og en masse andre perioder som jeg allerede havde lært om i Danmark, så jeg følte mig lidt foran.

Jeg kom ikke forsent til en eneste klasse! Det var ret fedt, da det var lidt svært at finde de forskellige klasseværelser, men jeg overlevede første skoledag. I frokostpausen hang jeg ud med Mackenzie og et par af hendes venner, og efter skole tog Mac og jeg over i et mall og drak Starbucks og kiggede på butikker, hvor jeg blev helt forelsket i et par sko.

Ingen billeder denne gang, sorry.

Knus,

Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Quick Update