New York City

Volleyball Tournament

Hey Bloggis.

Jeg ville lige give en hurtig update, nu hvor jeg ikke har så travlt.
I går havde vi en Volleyball kamp, hvor de forskellige High Schools/Teams dystede mod hinanden. Mit High School Team hedder Polk Penguins, men jeg spillede ikke i konkurrencen. Det var ikke den endelige tunering, men der kommer en stor kamp i løbet af ugen, hvor vinder holdet vinder en “Ice cream party”, eller noget i den stil. Polk Penguins vandt i øvrigt ALLE øve kampene! Go Penguins!

Det er i øvrigt vildt hvor lang tid, jeg har været her, jeg skal allerede rejse igen på lørdag! Vi er hele tiden aktive og laver et eller andet, så tiden går super hurtigt her. I det ene øjeblik står jeg op og spiser morgenmad, og 5 minutter efter er det “Curfew”, og jeg er på vej i seng. Campen er så fed at starte sit udvekslings år ud på. Det at man kan snakke engelsk med andre udveklingstudenter, og øve sig er en super fed mulighed og jeg er yderst taknemmlig til mine forældre. Money well spent!!

I aften skal vi til en baseball kamp, så vi skal spise aftensmad allerede kl. 16.30, da bussen kommer og henter os omkring kl. 17 og kører os derud. Selvom jeg ikke har nogen anelse om hvordan en baseball kamp bliver spillet, er jeg sikker på at det bliver den fedeste oplevelse da det er så amerikansk, og vildt anderledes fra Danmark.
Vi bliver hentet i gule skolebusser hvilket også bliver en oplevelse, og noget jeg aldrig selv har prøvet.

Jeg har vedhæftet lidt forskellige billeder nedenfor, dog er det iPhone kvali, men jeg tænker at det lige går.

Knus,

Alma

IMG_8954

Hele Polk Penguin holdet da vi tog til New York. Jeg er helt yderst til venstre.

Hele Polk Penguin holdet da vi tog til New York. Jeg er helt yderst til venstre.

Dette er helt tilbage til da vi havde vores Pep rally med banners.

Dette er helt tilbage til da vi havde vores Pep rally med banners.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

New York City