Thanksgiving 2015

Seaport Village San Diego

Eftersom jeg ikke skulle i skole i dag grundet Presidents Day, besluttede min familie og jeg at tage til Seaport Village, omkring 20 minutter væk.
Det har været omkring 30 grader de sidste par dage, og det har været helt umuligt at blive indendørs, og det har derfor været rigtig dejligt med en forlænget weekend.
Seaport Village er et super hyggeligt område med små souvenir butikker, hvor jeg selvfølgelig fik købt en masse søde souvenirs til min familie i Danmark.
Efter lidt shopping spiste vi en lækker middag, efterfulgt af noget mere shopping.

Valentines Day i søndags, blev brugt på at fejre min faster Melinda, og moster Kirsten som begge havde fødselsdag. Selve festen blev holdt hjemme hos Melinda, og hele min Amerikanske familie var der, for at fejre dem. Jeg elsker hvor stort Valentines Day er i USA, og hvor meget Amerikanerne går op i det. Huse bliver pyntet med hjerter, og butikker over hele landet er fyldt med bamser, roser og lyserødt slik.

Det har været virkelig varmt på det sidste, så vi har besluttet endelig snart at tage i San Diego Zoo, hvilket jeg glæder mig så meget til! Den zoologiske have i San Diego er virkelig populær og berømt, så det er noget jeg glæder mig til at dele med jer, og selvfølgelig tage en masse billeder!

Knus,

Alma

DSC_0161DSC_0164DSC_0171DSC_0172

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Thanksgiving 2015