My friday night went a little like this...

Disneyland and Disney California Adventure Park

Siden søndag eftermiddag har jeg været i LA med Melissa, Mackenzie og Kaitlyn for at opleve Disneyland og Disney California Adventure Park. Vi havde booket et lille hotel værelse, så vi kunne bruge hele to dage i det gladeste sted i verden.
Jeg kan ikke huske, hvor gammel jeg var, sidste gang jeg var i Disney, men på de billeder jeg har set, ser det ud som om at jeg har været omkring 5-6 år.
Det var helt magisk, og så smukt at det halve kunne være nok. Personligt kunne jeg godt bare gå rundt og kigge uden at prøve noget, så smukt var det. Om søndagen var der over 40 graders varme, så vi jublede om mandagen hvor der “kun” var ca 30.
Om aftenen var der et show og fyrværkeri, og vi havde scoret os nogen vildt gode pladser! Jeg fik taget et par billeder, dog er de allesammen iPhone kvali, da jeg ikke turde tage mit Nikon med ind da jeg også skulle prøve forlystelser. Det tredje billede er min bror og jeg i Disneyland ca. 2006, som jeg besluttede mig for at genskabe. Jeg savner dig Johannes!!!

Mandag morgen før vi tog afsted, dealede jeg en del med noget hjemve, så det var virkelig dejligt at opleve så meget på kun to dage, og senere på dagen havde jeg alt for travlt til at tænke på lille Danmark. Vi fik prøvet en masse ting, og vi var virkelig også trætte da vi kom hjem til San D mandag nat.
Jeg har aftalt med Raul og hans familie at de vil tage mig med til Disneyland så snart så muligt, så jeg glæder mig rigtig meget til at tage med en ven derind!

Knus,

Alma

IMG_9812IMG_9897IMG_9896

IMG_9855IMG_9860IMG_9864IMG_9872IMG_9879IMG_9880

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

My friday night went a little like this...