skema ændringer

Thanksgiving 2015

Hey igen sødeste læsere.

Det har været lidt sløvt med blogging på det sidste, og det ved jeg godt selv. Jeg har fået en masse kommentarer fra både jer, og familie omkring mit fravær, så forhåbentligt kan jeg få bloggen op at køre igen, da det virkelig er noget jeg nyder!

Efter at have surfet lidt rundt på min blog, opdagede jeg at jeg aldrig lagde min Thanksgiving video ud, hvilket jeg beklager så meget! Jeg har netop lagt videoen ud på Youtube, og det ville gøre mig super glad hvis I tjekkede den ud, og havde lyst til at Subscribe til min profil. Jeg ved endnu ikke, om jeg har lyst til at begynde at youtube, men der kommer helt sikkert et par vlogs op!

Knus,

Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

skema ændringer