Disneyland and Disney California Adventure Park

Mexico Mission Trip – We built a house!

Siden Torsdag eftermiddag har jeg været i Mexico, og kom først hjem i går meget træt og smadret efter 4 dages hårdt arbejde.
Jeg tog med 10 andre unge og seks voksne ned til Mexico med planen om at bygge et hus til en lille mexicansk familie på kun 3 dage, og vi klarede det!! Selve Mexico er ikke et land, jeg selv havde specielt meget lyst til at besøge, og jeg er mega stolt over at gang på gang træde ud af min “Comfort zone”, springe ud i noget nyt og teste grænser af.

Det var så vildt at opleve en så anderledes kultur, og virkelig gøre noget for andre og vide at jeg har været med til at forandre to mennekers liv! Helt ærligt, hvor mange udvekslings studerende har muligheden for at sige at de i løbet af 3 dage byggede et hus?
Det var arbejde hver dag fra 9.00 til 18.00 i 35 graders varme, men det var det hele værd da vi udleverede et perfekt resultat af et hus til en mor og en datter som ikke kunne holde tårene tilbage.

Den lille landsby de boede i lignede noget der var taget ud fra en film, og det var sådan en speciel oplevelse. Det var så svært at se hvordan folk levede, og jeg tænkte virkelig over hvor heldig jeg selv er. Hvis folk ikke boede på gaden eller i papkasser med hele familien, boede de i små huse lavet af pap og overskudstræ de har fundet rundt omkring.
Det er så dejligt at YUGO hjælper så mange familier rundt omkring i Mexico, og jeg synes at det er det sejeste projekt længe.

Knus,

Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Disneyland and Disney California Adventure Park