Quick Update

Hey Bloggis.

I dag var en chill dag. Jeg stod op kl. 6.30, og var inde på skolen ved 8-tiden, hvor jeg fik snakket med en masse forskellige lærere sammen med Melissa. Jeg mødte min consuler, og snakkede med rektoren. De virker alle sammen meget spændte på at have en udveklingstudent fra Danmark, og de var meget intereserede i hvor jeg kom fra.
Skolen er meget stor. Jeg kommer fra en lille privatskole med omkring 300 elever, og på Olympian High er der altså 3.000, så det er en stor forskel.
Jeg blev skrevet op til forskellige klasser i dag og fik mine bøger. Jeg har valgt Spanish for beginners, Photography, Web Design, English, American History og Math. Jeg starter i morgen, og jeg er utrolig spændt.
Selve skolen er ikke, som jeg havde forestillet mig. De har ikke de berømte lockers/skabe, og det hele foregår udenfor. Klasseværelserne er bygget udenfor, så det er ikke som film hvor det hele forgår i en kæmpe bygning. Det er en masse små “huse” udenfor.
Efter jeg var blevet skrevet op til mine klasser, fik Melissa og jeg en hurtig tour af skolen af en senior. Det er som sagt en stor skole, så jeg tror det bliver ret svært at finde rundt.. Nu ser vi! Ellers fik jeg købt to T-shirts, og Melissa havde allerede købt en hættetrøje til mig med skole logoet. Eagles!

Efter alt dette kørte Melissa mig op til hendes universitet, og viste mig lidt rundt efterfuldt af en lækker frokost, Caesar Salad til mig og en vegan burger til hende. Bagefter kørte vi i Target, hvor jeg fik købt lidt forskellige beauty produkter, penalhus, kalender mm.
Nu er det egentlig bare at komme ind i en skole rutine. Jeg glæder mig så meget til at starte på en frisk og møde en masse nye mennesker.

Knus,

Alma

DSC_0002DSC_0003DSC_0004DSC_0005DSC_0006DSC_0008

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar