Et nyt kapitel

Update

De sidste par dage har været travle, og derfor har der ikke været meget tid til blogging.
I fredags var det Jake’s 18 års fødselsdag, så derfor var hele weekenden fyldt med familie. Vi var ude at spise, boede på hotel og Jake gamblede på et Casino, hvor man måtte gamble som 18-årig. På bare denne weekend mødte jeg flere venner og familie medlemmer, end jeg gjorde på 2 måneder med min gamle host familie.

Jeg føler mig så velkommen og hjemme hos min nye familie, og jeg kan slet ikke forestille mig at bo andre steder end her.
Vores hus er aldrig stille, der er altid folk ovre, om det så er naboen eller “Uncle Jeff”, som han har bedt mig kalde ham, tanter og onkler, kusiner og fætre eller nogen af drengenes venner.
Det er mærkeligt at komme fra et hus, hvor der altid var stille og dårlig stemming, til et hus som jeg glæder mig til at komme hjem til efter Cheerleading træning.
Liesl har også et ekstra arbejde, som går ud på, at hun altid passer hunde for folk, så udover vores egen hund Nakota, er der tit flere hunde I huset. Ligenu har vi hunden Rufus boende fra Utah, og I næste uge skal vi passe hele 3 hunde – Det er så hyggeligt!

På lørdag skal jeg til min aller første Cheerleading Competition i LA, og jeg er så nervøs selvom jeg ved at jeg kan klare det. Min træner har besluttet at jeg skal stå aller forrest, hvilket gør mig endnu mere nervøs men spændt. Forhåbentligt kan min søster og sovger komme og se det, og lige meget hvad bliver det den vildeste oplevelse. Det er først i weekenden, og eftersom vi har 3 timers træning hver dag, er jeg sikker på at jeg til sidst får styr på alle dansetrinene.

I aften efter træning bliver jeg hentet af Liesl og Jake, og derefter tager vi ud og spiser med min veninde Ronja fra Tyskland, som jeg faktisk har kendt siden campen i New York. Hun er virkelig en sød pige og jeg er glad for at hun bor i same område som jeg gør.

Knus,

Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Et nyt kapitel