Farmers Market

Min weekend bestod af…

Hey Bloggen.

Igen er det mandag, og det er næsten en hel uge siden at jeg har opdateret.
Der er hele tiden noget at lave, og man får virkelig mange lektier i High School. I Danmark foregår det meste på computeren, og lektierne bliver lavet i skolen. I USA foregår alt på papir, og man får lektier hver eneste dag. Det er ikke så galt endnu, jeg har valgt en masse kreative fag, og man får ikke lektier i 2 ud af 6. Lyder ikke som meget, men det er super dejligt at have nogen “slappe” timer i skolen.

Jeg ved ikke, om der er hedebølge herovre, men der er en hel sindssyg varme, og jeg har fået at vide at det ikke normalt er så varmt som nu. I weekenden var vi oppe på 40 grader.
Lørdag tog Melissa og jeg ud i et outlet for at få købt lidt ind. Jeg endte med at købe en ny taske, et polaroid kamera, en ny Ralph Lauren skjorte og 3 andre T-shirts.
Om aftenen tog Melissa, Kaitlyn og jeg ind for at se “Paper Towns” i biografen og fik taget nedstående billeder, som jeg har tænkt mig at bruge til en Scrapbook som jeg nok også kommer til at vise frem på bloggen på et tidspunkt. God idé med en Scrapbook ikke?

I sidste weekend var Dennis, Mackenzie og jeg også i biografen da Melissa og Kaitlyn var i Texas. Vi så “Fantastic Four” i den fedeste biograf! Den var helt vildt stor og man havde sin egen kæmpe lænestol hvor man kunne tage fødderne op. Selve biografen var nok mere en oplevelse end selve filmen, vi blev alle enige om at den ikke var til at råbe hurra for.

I dag er der i øvrigt kun 20 dage, til at vi tager på roadtrip over for at besøge min storesøter Laura og svoger Christian i Los Angeles. Jeg glæder mig helt vildt til at se dem. Der er også omkring en måned til at vi tager til Mexico med kirken. Vi skal være der i tre dage, men det bliver langt fra ferie. Hårdt arbejde hver eneste dag, men det er det hele værd når familien ser huset vi har bygget til dem.
Jeg glæder mig til at fortælle mere!

Knus,

Alma

Photobooth_08152015_215716

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Farmers Market