Stressende December

Besøg fra Danmark

Den 20. December var en dag, jeg havde set frem til meget længe, og selvom timer føltes som minutter, nød jeg fuldt ud at se noget af min familie fra Danmark igen.

Min far, bonus mor, bonus søster, storebror, storesøster og svoger kom for at besøge mig omkring kl. 10.30 og tog mod LA igen kl. 21.
Da de kom udvekslede vi julegaver, og jeg gav dem en kort rundtur og viste dem mit værelse. Efter at have hilst kort på hinanden begav vi os ud på en lang tur, hvor de blandt andet fik rundtur på min nye High School, og vi kørte forbi min gamle.
Til frokost fik vi Mexicansk mad på en hyggelig restaurant og mine to familier fik rigelig tid til at lære hinanden at kende, og som Liesl sagde, føltes det som om at de allerede havde kendt hinanden i hundrede år fordi stemningen var så god og der var massere at snakke om.

Efter frokost gik vi lidt rundt i en by ved navn “Old Town” i San Diego, og da jeg aldrig havde været der var det nyt for mig, men super hyggeligt! Vi var i Old Town i et par timer inden vi besluttede os at gå tilbage til bilen, hvor vi derfra kørte til Coronado for at vise min familie et meget stort smukt hotel og fik en drink, og derefter gik vi videre for at få aftensmad.

Jeg er  glad for at min familie besluttede sig for at holde jul i USA, og derfor kunne komme forbi og møde den familie som jeg bor hos. Stemningen var så god, og jeg kunne ikke have haft en bedre aften!
Nedenunder er et par billeder fra de to restauranter hvor vi spiste, lidt dansk slik der blev medbragt fra Danmark og vores enorme juletræ.

Knus,

Alma

DSC_1066 DSC_1068 DSC_1069 DSC_1072   DSC_1075 DSC_1083 DSC_1098 DSC_0003 DSC_0004 DSC_0005

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Stressende December