Siden sidst

Thanksgiving ferie

Endelig er vi ved at nærme os torsdag som i USA er Thanksgiving!
Alle skolerne i mit område har fået ferie i denne uge, og selvom de fleste skoler i USA først får fri på onsdag, får min High School hele ugen.
I lørdags var vi til “Japansk Thanksgiving” hos Kirsten(Min moster), hvor min japanske kusine Serina, og en anden japansk pige, Honami, havde lavet mad til os. Det var meget anderledes, men smagte faktisk rigtig godt.
I søndags skulle Liesl og hendes to søstre Kirsten og Lindsey hjælpe min mormor, og derfor tog jeg med Ruben, min onkel Rob, morfar, Honami og Rob og Lindsey’s to døtre Vivi og Amanda ned til kanalerne, og spiste derefter frokost. Det var så smukt og fantastisk vejr, og flere var ude at sejle.

I mandags tog vi ud på en hundestrand hvor vi havde Kona med. Derefter gik vi rundt i Coronado og fandt derefter et sted at spise. Da min danske familie snart kommer for at besøge mig, besluttede vi at vise dem rundt i Coronado når de kommer, og jeg er sikker på at det bliver vildt hyggeligt.
I går var jeg ude med mine to veninder Ana og Cristina som jeg mødte i Mexico, og det var så hyggeligt at se dem igen. Da jeg ikke har set dem i over en måned, havde vi meget at catche up på, da jeg jo havde skiftet familie i mellemtiden, og der er sket en hel masse.

I aften skal hele vores store familie i biografen hvor vi skal se “Peanuts Movie”. Det har altid været en familie tradition at aftenen før Thanksgiving, tager de ind for at se en børnefilm fordi der altid har været små børn i familien, og nu har Lindsey Amanda og Vivi på 4 og 6 år.

Da det i morgen er Thanksgiving skal jeg nok sørge for en hel masse billeder, og endnu et indlæg enten fredag eller lørdag.

Knus,

Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Siden sidst