CAMP DAY 2

New York City

UNDSKYLD at jeg er så dårlig til at opdatere.
Det er mega svært at finde tid til at blogge, da der hele tiden er aktiviteter på campen, men jeg prøver så godt jeg kan, at komme med et par indlæg en gang imellem.

I forgårs havde vi en pep rally, hvor alle pretty much stod og råbte deres team navne, og jeg var altså en Polk Penguin. Vi har lavet en masse opråb som vi skal bruge i løbet af ugen, når der skal være Volleyball Tournament. Vi har også haft et gameshow hvor man blev hevet op på en scene, og skulle udføre en masse forskellige konkurrencer. Desværre vandt vores team ikke, men Emily kom op på scenen og vandt et point fra en cup challenge.

I går var vi i New York. Vi så først friheds gudinden, Central Park og derefter fik vi en masse fritid på Time Square. Jeg gik rundt med Emily og Bram og en fyr der hed Pett. Vi stod op kl. 5 om morgnen og var først hjemme ved 22 tiden, så meget lang dag og jeg var simpelthen for træt til at blogge. Nedenunder ses en masse billeder som jeg fik snappet med mit kamera.

Knus,

Alma DSC_0437DSC_0440DSC_0455DSC_0486DSC_0489DSC_0496

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CAMP DAY 2