Los Angeles

EF preperation weekend

Hej bloggis !

Jeg er lige kommet hjem for en super hyggelig weekend på Fyn, hvor EF har holdt en “Preperation Weekend”.
Først var der et utrolig langt foredrag, hvor der blev gentaget en hel masse ting, og jeg havde egentlig mest lyst til at sove, da jeg havde tømmermænd fra gårdagens sidste skoledag. Foredraget tog omkring 3 timer, måske endda 4. Bagefter fik alle de 200 studerende lov til at gå, og vi gik i hold hen til det hotel vi skulle sove på.
Jeg var på orange hold og gik derfor med den gruppe.
For at lære alle i gruppens navne lavede vi nogen små “lege”, hvor vi skulle sige et dyr som startede med vores forbogstav. Jeg valgte Antilopen Alma. Så skulle vi huske ALLE de andres navne og dyr, og sige dem på skift. Jeg var den aller sidste, og det var derfor meget svært at huske 25 navne og dyr. Vi skulle også bo på værelse sammen 2-4 personer, og jeg kom på et 2 mands værelse og skulle bo sammen med en pige der hed Selma. Hun var rigtig sød, og vi kom godt ud af det sammen. Jeg fik også en rigtig god veninde der hed Kelly, som jeg håber at holde kontakten med når jeg rejser til Usa.

Hele dagen lavede vi forskellige workshops med vores orange gruppe, og om aftenen skulle vi lære at lave EF’s dans, som ikke gik specielt godt for mig, men det var alligevel rigtig sjovt at prøve!
Nu skal jeg til at læse dansk, som er den første eksamen jeg skal op i, allerede i morgen. Ønsk mig held og lykke!

Knus,

Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Los Angeles