Camp day 1

CAMP DAY 2

I dag har været den hyggeligste dag!
Vi startede ud med at have klasser om morgnen, og jeg mødte en pige fra Norge, der hedder Emily. Emily og jeg meldte os begge to til Volley Ball og Art and crafts som aktiviteter, og snakkede derfor meget med hinanden. Vi er allerede blevet overdrevet gode venner, og hun er så sød! I Arts and crafts lavede vi veninde armbånd, som betyder at vi altid vil være veninder. Så sødt!

Der er rigtig mange, der render rundt på campus, og bare snakker deres eget sprog, hvilket Emily og jeg synes er lidt åndsvagt, så vi snakker bare engelsk til hinanden, og derfor har vi fået et “Speaking English Point” kort, af en lære. Dem der har flest af disse point når campen er slut, vinder et eller andet. 🙂

Om aftenen lavede vi “Capture the flag”, men det var glow in the dark, så alle rendte rundt med armbånd og halskæder. Der mødte Emily og jeg Laura fra Tyskland, som jeg har skrevet med før vi tog på camp! Det var vildt hyggeligt at snakke med hende i virkeligheden, og hun er også super sød. Laura, Emily og jeg er i samme klasse, så vi har aftalt at gå rundt sammen når vi skal ind til New York på lørdag.

Jeg har heldigvis fået min iPhone tilbage, så nedenunder ses et par billeder.

Knus,

Alma

Emily og jeg. Vores klasse hedder Polk Penguins, derfor pingvinen.

Emily og jeg. Vores klasse hedder Polk Penguins, derfor pingvinen.

Glow in the dark capture the flag med Laura og Emily.

Glow in the dark capture the flag med Laura og Emily.

IMG_8739IMG_8740

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Camp day 1