Every Blonde needs a brunette bestfriend

Dilemma

Jeg har i et stykke tid været lidt i et dilemma i forhold til min skole, og om jeg synes det ville være en god idé at skifte til den skole mine brødre og de fleste af mine venner går på, Otay Ranch High School.
Det ville helt sikkert være en hel del nemmere at blive flyttet til Otay så mine værts forældre ikke behøvede have børn på to forskellige skoler, men der er også en hel del andre ting som jeg synes stemmer for at skifte. Mine gamle værts søstre går på Olympian, og det er virkelig mærkeligt hele tiden at se dem og deres venner, og altid skulle få “dirty looks” af dem, og føle sig ukomfortabel. Jeg ved ikke om det ville være nemmere for mig at starte helt forfra, og så også gå fra Olympian til Otay? Det er lige nu bare en tanke jeg går og leger med. Det er ikke fordi jeg har super mange tætte venner på min skole lige nu at det ville være mega svært at skifte, og jeg tror nærmest at jeg kender flere på den anden High School, og det er også der min bedsteveninde skal gå, og de fleste af mine udveklings venner går.

Football Cheerleading sæsonen er alligevel ovre, så det ville ikke være fordi at jeg ville droppe det på nogen måde da det alligevel er slut.
Det er primært min egen beslutning, men jeg har ikke en gang snakket med min egen familie om det endnu, så det er nok noget jeg skal tage op med dem snart. Jeg har nok mest brug for at høre min mor og fars perspektiv på det, og tage den derfra.
Hvad ville du gøre i min situation?

Knus,

Alma

otayolympian2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Every Blonde needs a brunette bestfriend