First day of school

First week of school

Så blev det endelig fredag!

Jeg har gået i skole i en hel uge nu, og jeg er helt smadret. Skolesystemet er så anderledes fra Danmark, men jeg kan nu egentlig ret godt lide det.
Det er ikke fordi jeg har fået specielt mange lektier for endnu. Jeg skulle lave et essay om mig selv på engelsk, tegne nogen forskellige ting til fotografi, og til tirsdag i næste uge skal jeg have taget 80 billeder af en masse forskellige temaer!

I går var en rimelig stressende dag. Jeg blev hevet ud af min historie time, da jeg skulle have testet mit engelsk i en test, der tog omkring 2 timer, hvilket betød at jeg missede matematik. Jeg havde i forvejen skiftet matematik klasse om morgnen, da niveauet var alt for højt, og det blev automatisk sværere da det var på engelsk. Da jeg blev færdig med testen, og kom ind i min nye matematik klasse, blev jeg mødt af en meget ubehagelig lærer. Man følte sig slet ikke velkommen i klassen. I de 30 minutter jeg nåede at være med i klassen, skete følgende: Elvevs far blev ringet op da vedkommende havde glemt at lave sine lektier. Der blev råbt ned i telefonen, lad os bare sige det sådan.. En elev blev bedt om at “Shut up when I’m talking to someone else.”, og det første min sidemakker sagde da jeg kom ind i klassen var, “Be careful, she’s a bitch.” Udover det, var hendes svar hver gang nogen spurgte om noget, var at de skulle google det fordi hun jo hele tiden var travl og i gang med noget andet.
Så snart timen var færdig, skyndte jeg mig ned til min counselor, og spurgte om jeg ikke nok, måtte skifte matematik klasse for 2. gang. Heldigvis sagde hun at det var okay, og nu har jeg den sødeste matematik lærer som forstår 100% at det er sværere for mig når det er på et andet sprog. Jeg er så glad for min nye klasse, og jeg er endnu mere glad for at have slippet af med hende den ubehagelige lærer.

Endelig er det fredag, og Mackenzie og jeg kan slappe lidt af. Melissa og Kaitlyn er i Texas, så Dennis, Mac og jeg er alene hjemme. I aften skal vi ud og spise sushi  i et mall, og bagefter skal Mackenzie og jeg ind og se “Paper Towns” i biografen. Lørdag holder vi film marathon, og en masse af Mackenzie’s venner kommer over. De er virkelig søde, og det er så dejligt at de har taget godt imod mig nu hvor jeg ikke rigtig kender nogen på skolen endnu. Fordi jeg er kommet 2 uger forsent i skole, virker det meget som om at folk allerede er i grupper, og det er derfor svært at finde venner. Jeg prøver alt hvad jeg kan at snakke med folk, men det er trods alt kun min 4. dag i High School så det skal nok komme.
Jeg snakker lidt med en fyr der hedder Anthony, og han virker rigtig cool og meget intereseret i at lære mig at kende 🙂
Søndag står på at tage de 80 billeder for Photography Class, og slappe af.

Knus,

Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

First day of school