Hollywood, L.A og Drive In Movie

Orienteringsmøde

I går var jeg inviteret til et exchange student orienteringsmøde, hvor jeg fik mødt 5 andre unge der bor i samme område som jeg. Jeg kendte allerede Ronja fra Tyskland som jeg havde mødt på campen, så det var så dejligt at se hende igen. Deruover var der to piger fra Japan, en fra Korea og en anden fyr fra Tyskland. Alle havde taget en ting eller en ret med fra deres kultur som de skulle sige noget om, og jeg havde taget Risalamande med. Folk var vilde med det! Pigen fra Korea havde taget nogen Korenske snacks med i den sjoveste indpakning, men jeg ved ikke helt hvad jeg syntes om smagen. Det var en majs snack som smagte lidt af løg.
Pigen fra Japan havde taget nogen papirer med, og så lærte hun os allesammen hvordan man lavede en papirsfugl. De blev faktisk rigitg flotte, og min står på min reol nu.
I næste måned skal vi allesammen mødes igen og ud og sejle og lave nogen forskellige ting sammen. Det var rigtig dejligt at møde nogen som bor i samme område, som jeg selv gør, og jeg glæder mig til at se dem allesammen igen.

I fredags var det min veninde Kyra’s Sweet 16 fødselsdag, go fordi at det er noget amerikanerene går meget op i, købte jeg to mega flotte Helium balloner til hende som hun fik i skolen og skulle gå rundt med hele dagen. Hun blev så glad, og hele dagen gik folk rundt og sagde Tillykke til hende. Jeg skulle egentlig have været med til Six Flags med hende i dag, og “Dave And Busters” i aftes, men jeg kunne desværre ikke nå det pga. mødet.

Desuden har jeg helt glemt at fortælle at jeg officielt er blevet cheerleader, og ikke bare manager! Det er så dejligt og jeg blev så glad! Jeg er ikke startet endnu, men jeg har allerede fået mine sløjfer og to T shirts og min coach har allerede bestilt min uniform, cheer sokker, 3x camp gear(Trænings tøj), rygsæk og sko til mig. Jeg glæder mig så meget til at jeg har fået alle tingene så jeg kan vise jer det!
Nedenunder har jeg postet lidt forskellige billeder.

Knus,

Alma

IMG_9598IMG_9594IMG_9579IMG_9474IMG_9438IMG_9440

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hollywood, L.A og Drive In Movie