Thanksgiving ferie

Thanksgiving 2015

Så blev det endelig torsdag og jeg har haft den hyggeligste Thanksgiving med hele min Amerikanske familie.
Dagen startede ud tideligt hvor vi så den berømte Macy’s Parade fra New York i tv’et.
Vores gæster begyndte så småt at komme allerede ved 11-tiden, og der havde mine forældre været i gang i køkkenet længe. Vi var lidt over 32 mennesker, og det var så hyggeligt! Thanksgiving var præcist som jeg havde forestillet mig – Amerikansk Football, masser af mad og familiehygge. Jeg fik klippet en lille video sammen, som jeg håber at I vil kunne lide, på den måde kan I også få et godt indblik på hvordan hele aftenen foregik.

Lige før vi skulle spise stillede vi os allesammen i en rundkreds, hvor vi på skift sagde noget vi var taknemmelige for. Af en eller anden grund var det meget følelsesladet, og det var utrolig svært at holde sine tårer inde, cirka halvdelen begyndte at græde!
Jeg fortalte, hvor taknemmelig jeg var, for at Liesl og Ruben har taget mig i deres arme, og hvor taknemmelig jeg er for at mine danske forældre har gjort alt dette muligt for mig, og er grunden til at jeg lever i den drøm jeg har haft siden 6. klasse. (Af hjertet tak).

Vi fik spist masser af kalkun, Apple Pie, og alt der ellers hører til. Vi fik set Football, og jeg tror ikke, at jeg kunne have ønsket mig en bedre Thanksgiving.
Jeg er så glad for at have fundet denne fantastiske familie. Jeg føler mig så heldig og lykkelig, og jeg kan slet ikke forestille mig at bo andre steder i USA end hos dem.

I morgen er det Black Friday som er meget stort i USA, men jeg ved endnu ikke om jeg tager ud for at opleve det. Jeg har valgt at bruge mine sidste penge på lørdag til en togtur til LA, og alle har fortalt mig at det går meget vildt til alligevel. Nu ser vi, hvis det er kommer der et andet indlæg omkring det!

Knus,

Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Thanksgiving ferie