Justin Bieber Purpose Tour 2016

Spring Break

Kære Bloggis.

Ligenu går jeg, og nyder det sidste af min påskeferie, som desværre slutter på mandag efter 2 dejlige uger væk fra skole og arbejde.
Der er sket meget på de to uger, jeg har haft fri, men på den anden side har jeg det som om at det har gået utrolig langsomt. I dag var jeg i biografen med en veninde for både at se Zoolander 2 og How to be Single. Det var så hyggeligt, især når det er en veninde jeg ikke har set længe. Derudover har jeg set nogen andre venner, og så selvfølgelig Justin Bieber koncerten i forgårs.

I aften rejser min værtsfamilie og jeg mod Oregon, hvor Jake er kommet ind på et College som vi skal over at se. Det bliver en 14 timers køretur, men min første rigtige roadtrip så jeg er meget spændt! Derudover, så er det i morgen at jeg endelig bliver moster, og min søster og svoger får deres smukke datter. Jeg har glædet mig så meget til at blive moster, og det føles helt uvirkeligt at det allerede er i morgen min lille niece bliver født. Siden min søster bor i LA, kun 2 timer væk fra os, så har jeg planer om at give dem et kort besøg.
Jeg glæder mig SÅ meget til a blive moster!!!

Knus,

Alma

IMG_1561 IMG_1563

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Justin Bieber Purpose Tour 2016