Otay Ranch High School

San Diego Zoo

Søndag var virkelig den perfekte dag til en heldags tur i San Diego Zoo!
Allerede kl. 10 stod Liesl, Ruben, Nathaniel og jeg i kø parat til at bruge hele dagen udendørs og for at udforske en af verdens mest berømte zoologiske haver.
Efter at have hørt SÅ meget godt om deres lokale zoo havde jeg ekstremt høje forventninger, og jeg kan nemt sige, at det nok er en af de fedeste ting jeg indtil videre har oplevet i San Diego. Jeg kun blev positivt overrasket, og ville anbefale det til enhver som skal besøge San Diego!

Eftersom at der er høje palme- og andre træer over det hele, føles det som at gå i en regnskov, som jeg håber at I kan fornemme på de billeder jeg har taget.
Efter et par timer stødte vi ind i min onkel TJ og faster Melinda, deres søn Bryson og 2 udviklingsdøtre Ronja og Serina fra Tyskland og Japan, hvilket var så hyggeligt!

San Diego har den største zoo, jeg nogensinde har set, og jeg håber inderligt at jeg kan nå at kommer derind endnu en gang inden jeg tager hjem i Juni.
Eftersom at den var så stor, endte vi med at gå næsten 8 kilometer, og tog hjem ved 17-tiden. Der var tre forskellige tourbusser man kunne tage rundt parken, og så havde de noget ved navn “Skyfari”, som jeg har lagt et billede ind af. Jeg håber at man på billederne kan fornemme hvor stor og smuk selve parken var!

Knus,

Alma

DSC_0162 2DSC_0167DSC_0234DSC_0205DSC_0221DSC_0217DSC_0189DSC_0198

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Otay Ranch High School