Seaport Village San Diego

Otay Ranch High School

Kære læsere.

Eftersom jeg blev lidt længere efter skole, besluttede jeg mig for at tage et par billeder, så I kunne fornemme, hvordan det er at gå i skole i Californien.
Før jeg tog afsted fra Danmark, havde jeg en tanke om lange hallways, high school lockers og en stor kantine. Eftersom der altid er godt vejr, er hele min skole udendørs. Små bygninger er placeret overalt med numre fra 100-900, og så går man til klasse ud fra hvilket nummer ens klasse har.
I starten var det meget forvirrende, da klasse numrene ikke er i rækkefølge, og 200 bygningerne ligger ved siden af 600 og 800. Jeg har dog aldrig været forsent til en klasse, og da jeg lige var startet, var elever rigtig søde til at vise mig hen til mine klasser.

Vi har ikke en decideret kantine på min skole, men vi har et lille hus hvor man kan købe sin mad, og et par andre ”boder” hvor man kan købe chips og forskellige drikkevarer.
Vi har et stort bibliotek, hvor man kan lave lektier i vores spisefrikvarter og 15 minutters pause, og efter skole foregår der tutorring i alle fag. Ellers er der både parkeringsplads for lærere og forældre, og en for elever hvor Jake holder hver morgen når han kører os i skole. Jake kører mig hjem for skole hver anden dag, når vi begge slutter samtidigt og andre dage hvor han får fri tideligere, går jeg hjem. Det tager omkring 20 minutter at gå hjem, så jeg følges sommetider med Ronja og Serina.

Vores Senior Lawn er der hvor de fleste jeg kender hænger ud i spisefrikvarteret, og også der, der en gang i mellem bliver holdt ”Otay Games” som er forskellige lege der bliver holdt af elever om fredagen. Eleverne på min skole går virkelig meget op i det, og det er sjovt at se hvor vigtigt school spirit er for Amerikanerne.
Jake kører mig hjem for skole hver anden dag når vi begge slutter samtidigt, og andre dage hvor han får fri tideligere, går jeg hjem. Det tager omkring 20 minutter at gå hjem, så jeg følges sommetider med Ronja og Serina.

High School er meget anderledes fra folkeskolen. Jeg har tests eller quizzer hver uge, og ens karakterer bliver opdateret hele tiden. Karakter skalaen er bogstaver, og det er rimelig let at få gode karakterer. Der går omkring 3000 elever, så at komme fra en privatskole med 350 elever, var en stor omvæltning og det kan være svært at finde rundt, og finde folk når der er så mange.
Ellers er det meget vigtigt at man kalder ens lærere Mr., Mrs. Eller Ms. Eftersom det er et tegn på respekt, og utrolig respektløst at kalde dem deres fornavn.

Jeg ved at når jeg tager tilbage til Danmark kommer jeg til at savne så mange ting ved San Diego, selv skolen. Det er så dejligt at stå op hver morgen og tage shorts på, når man ved at det bliver 30 grader selv i februar måned.

Knus,

Alma

DSC_0176DSC_0157DSC_0161DSC_0167DSC_0168DSC_0171

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Seaport Village San Diego