Udvekslingsstudent Q/A

skema ændringer

Kære læsere.

Da det andet semester startede, kunne jeg endelig ændre mit skema, hvilket resulterede I en masse ændringer. På min gamle skole skulle alle have matematik, men da jeg skiftede over på min nye, var det ikke nødvendigt.
Før var mit skema Engelsk, historie, fotografi, computer photoshop, matematik og study hall, men nu er fotografi og matematik blevet skitet ud med journalistik og kunsthistorie.
Jeg har stadig små problemer I nogen af mine klasser, bla. computer photoshop, men da det ikke er så vigtigt et fag, går det mig ikke så meget på.

jeg valgte at tage journalistik som et fag, da jeg gerne selv vil blive udannet som journalist, og skal gå på journalistik linjen på Ørestad Gymnasium til sommer. Vi har siden starten af semesteret været i gang med et skoleblad, og jeg har allerede skrevet 3 artikler, og har indtil videre et A i den klasse.

Desuden er det begyndt at gå lidt bedre på min nye skole, og jeg er begyndt at hænge ud med en pige, der hedder Isabella som jeg har virkelig meget tilfælles med. Jeg kendte hende allerede, men I en periode stoppede vi bare med at snakke, og nu er vi endelig begyndt igen! Vi har sjovt nok same fødselsdag, så vi har leget lidt med tanken om at holde en kæmpe fælles fødselsdag i juni, lidt før jeg vender hjem mod Danmark.

I løbet af de næste par dage modtager jeg min fly billet hjem, hviket gør mig ekstremt nervøs. Tiden løber så småt ud, og jeg er slet ikke klar til at tage hjem. Bare tanken om det stresser mig, hvordan i alverden skal jeg få alle mine ting hjem, uden at have overvægt? Jeg bliver nødt til at købe i hvert fald to kufferter ekstra, og stadig sende ting hjem.
Det bliver også mega svært at sige farvel til min værtsfamilie, uden at vide hvornår jeg kommer til at se dem igen. På kun de 5 måneder jeg har boet med dem, har jeg knyttet mig så meget til dem, og jeg er så taknemmelig over at vide at jeg nu også har familie i san Diego.

Knus,

Alma

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Udvekslingsstudent Q/A