Besøg fra Danmark

Jul i USA

Kære læsere,

Jeg håber, at I allesammen havde verdens bedste juleaften med jeres kære, og at jeres ønsker gik i opfyldelse!

Da jeg er i USA, var der ingen juleaften den 24. december, men derimod julemorgen den 25, og i følge mig var det meget federe at holde jul om morgnen!
Jeg vågnede allerede op ved 6-tiden, og ved 7-tiden var hele familien på vej mod Downtown San Diego med hjemløse poser, fyldt med en masse ting som tæpper, snacks, tandbørster og mere til. Smilet på alle de hjemløses ansigter var det hele værd, og fik virkelig en til at føle sig heldig for alt det man har derhjemme.
Efter at vi havde været ude med hjemløse poser, tog vi hjem igen og åbnede gaver i omkring 3 timer, no joke. Der var så mange gaver! Vi var omkring 18 personer, og hele dagen blev der egentlig bare familie hygget, åbnet gaver og spist god mad.
Jeg fik virkelig mange gaver i år både af min danske og amerikanske familie, og faktisk fik jeg billetter til Justin Bieber’s nye tour i San Diego til Marts! Jeg ved endnu ikke hvem jeg skal invitere med, men jeg glæder mig så meget til både koncerten, og til at lave et blog indlæg om det!

Havde I en god jul?

Knus,

Alma

DSC_0016DSC_0017DSC_0021DSC_0024DSC_0045

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Besøg fra Danmark