Thanksgiving 2015

Los Angeles

Hey kære læsere. Jeg håber, at I nyder starten af December, ligeså meget som jeg gør, og er kommet i julestemning!

Lørdag fik jeg et lift til LA af Liesl’s veninde, som kørte mig hele vejen fra San Diego til Venice. SÅ sødt af hende!
Hun droppede mig af hos min søster, og her har jeg været ligesiden, og tager hjem i morgen. Det var virkelig lækkert at få en lille “ferie” fra skolen, men jeg er også klar til at komme tilbage på onsdag. I morgen tager jeg et tog fra LA Union Station kl. 15, og ankommer i San Diego omkring kl. 17.50.

I lørdags lidt efter jeg ankom, tog jeg med Laura og Christian(min svoger) til jule klippe klistre hos en af deres danske venner som også bor i LA, og der kom omkring 10 andre danskere. Det var så hyggeligt og sjovt at snakke dansk igen.
Søndag var det første søndag i advent og verdens bedste søster, havde lavet en adventskalender til mig, hvor jeg så fik lov til at åbne min første gave! Det bliver så hyggeligt hver søndag i December at åbne en lille gave, og jeg blev rigtig glad.

Søndags tog vi alle tre i biografen for at se Mocking Jay part 2, og den var så meget bedre end jeg havde forventet. Vi så filmen i et kvarter i LA, der hedder The Grove, hvor der var pyntet op til jul, så det var super hyggeligt. Der blev sprøjtet med falsk sne, tusindvis af lyskæder lyste op, og der var den dejligste julestemning. Jeg ville have taget flere billeder, men mit kamera gik selvfølgelig ud. Sorry!

I dag(Mandag) skete der ikke det helt store. Jeg tog med Laura i banken, derefter var vi ude og spise frokost og gik ud for at få en manicure hos en neglesalon.
Jeg har savnet at søster-hygge, så det var rigtig dejligt at se hende, og se hvor stor hendes gravide mave er blevet, og vide at min lille niece vokser derinde.

I morgen er det den 1. December, og derfor skal der julehygges, og vi skal forhåbentlig pynte deres lejlighed op og få julestemningen helt i top. 😉

Knus,

Alma

OBS: Jeg kom hjem fra The Grove og fandt nogen meget rystede og grimme billeder på mit kamera, og har derfor lånt nedstående billede fra nettet.

grove-christmas-1-1024x682

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Thanksgiving 2015