College Football

Siden sidst

Det er virkelig lang tid siden, jeg sidst har blogget, derfor tænkte jeg give en lille update.

Den 3. November havde jeg sidste dag på Olympian High og den 4. November var min første dag på Otay Ranch. Jeg havde lidt blandede følelser omkring skoleskift, men tog en beslutning, og på under 3 dage blev jeg rykket. Det var svært at sige farvel til alle mine venner, faktisk sværere end jeg havde troet. Ifølge mig virker eleverne på Otay meget mere imødekommende og søde i forhold til Olympian. I løbet af en af de første dage blev jeg introduceret til alle Jake’s venner, og fik selv fundet venner selv i løbet af et par dage. Lærerne og klasserne på Otay kan tilgengæld slet ikke måle sig med min gamle skole. Lærerne er ikke specielt gode, og klasserne er heller ikke noget af juble for. Der er helt klart et par klasser jeg har tænkt mig at skifte næste semester!

Da jeg havde sidste skoledag på Olympian, havde jeg købt et stort Amerikansk flag hvorpå alle mine venner skrev en hilsen. Det hænger nu på min væg, og det bliver et godt minde at tage med hjem til Danmark.
Et par dage efter min sidste skoledag tog jeg igen tilbage for at sige farvel til hele cheerleading holdet. Da Olympian og Otay konkurrer tror jeg ikke pigerne var specielt vilde med at jeg havde besluttet at flytte, men jeg tror alligevel de fleste forstod min beslutning. Jeg ved ikke, om jeg kommer til at holde kontakten med nogen af dem fra mit hold da jeg desværre ikke havde et specielt tæt forhold med dem, men jeg har stadig kontakt med en af pigerne fra Varsity.

Min første dag på Otay var meget forvirrende, da de har et helt andet skema. De har “Block Days” hele ugen undtagen Mandag, hvilket vil sige at de har tre lektioner hver dag som tager 12o minutter, og så har de noget som de kalder “ELP” hvor man skal gå tilbage til et klasselokale i 40 minutter til tutoring. Det hele var meget forvirrende de første par dage, men jeg er nu kommet ind i rutinen og tænker slet ikke over det.

Jeg har mødt en virkelig sød pige, der hedder Isabella som jeg decideret er blevet bedsteveninder med.  Hun hang sidste år ud sammen med en fyr fra Danmark ved navn Karl, som også var udveklingsstudent. Hun er i en klasse hvor hun optager små film til skolens morgen Tv, og har derfor spurgt mig om jeg har lyst til at blive filmet og interviewet i løbet af næste uge fordi jeg kommer helt fra Europa. Det bliver meget sjovt, og på den måde finder folk også ud af hvem jeg er når det kommer til at blive vist i tv’et haha.

Derudover er det ikke sket det store. I sidste uge var jeg til Cooper’s Waterpolo kamp som de vandt, og hvor Coop scorede 3 ud af 7 mål! Det er meget sjovt at se de forskellige sportsgrene der er i USA og hvor meget eleverne går op i det!
I sidste onsdag havde vi fri og derfor tog jeg med Jake og Liesl ud til en strand som også havde et lille tivoli. Vi gik en lang tur på stranden, og derefter gik vi ind i tivoliet hvor Jake og jeg prøvede et par ting. Så hyggeligt!

Fra på fredag starter min Thanksgiving ferie hvilket jeg har glædet mig så meget til, og der kommer selvfølgelig et indlæg op om det. I næste uge tager jeg også toget til LA alene for at besøge min søster og svoger hvilket jeg glæder mig utrolig meget til.

Knus,

Alma

12272903_10205029472365170_158016719_n12273011_10205029472445172_1098851511_n12270435_10205029472405171_1986540678_nIMG_0606IMG_0582

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

College Football