Min weekend bestod af...

Cheerleader og Roadtrip

Hey!

I dag har været den bedste dag.
Jeg er blevet manager for cheerleader holdet, og der er i alt 80 piger og 1 dreng, som alle virker helt vildt venlige, og virker som om at de virkelig gerne vil lære mig at kende. Udover det, synes de at det er vildt sødt at jeg har en accent, og at det er sejt at jeg kan snakke mere end ét sprog. Desværre var det for sent at blive optaget som decideret cheerleader, så jeg er derfor blevet manager. Jeg skal med pigerne til alle deres stævner, ude kampe til football kampe, og være med til alle hjemme kampene. Jeg er så glad for endelig have fundet noget efter skole at lave. Jeg starter på torsdag, og det er hver dag fra 16-19.

Udover det, så skipper jeg skole i morgen for at tage til Los Angeles med Melissa! Det bliver en mini tur, men hun tænkte at det ville være en god mulighed for mig for at få købt noget mere tøj, da jeg decideret nærmest ikke har noget, og det jeg så endelig har, er lange bukser. Jeg har snakket med Laura, og hvis alt går som det skal så skal vi spise frokost sammen! Jeg glæder mig så meget til at Melissa skal møde hende! Melissa skulle i forvejen til LA for at købe noget specielt stof eller sådan noget til huset i Mexico, og så spurgte hun mig om jeg kunne have lyst til at tage med.

Og som slut på denne gode dag, har jeg ENDELIG  fået købt mig en ny telefon. Min gamle var virkelig smadret, og den kunne slet ikke bruges selvom jeg har fået den lavet til flere tusinde kroner flere gange. Når man brugte den frøs skærmen hvert 10. minut, og det var som om at et spøgelse trykkede løs på tasterne når man skulle sms’e. Det er vildt svært at forklare, men den var virkelig dårlig. Jeg er simpelthen så glad for min nye telefon, og jeg har allerede købt et cover til den så jeg kan passe på den.

Knus,

Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min weekend bestod af...