Volleyball Tournament

A last goodbye

Campen er officielt ovre, og det er så trist.
På kun 10 dage har jeg fået venskaber fra over hele verden, og lært så meget. Jeg er så taknemmelig for at have fået muligheden for at starte mit udveklingsår ud, med andre på min alder som står i samme situation som jeg. Jeg har ikke blogget meget de sidste par dage, hvilket jeg beklager meget, men der har været så meget, og de er ikke mange gange man har tid til at sætte sig ned og blogge. Siden jeg sidst skrev har vi været til en baseball kamp, haft vandkamp og graduation.
Selvom jeg ikke forstår baseball regler, var det så amerikansk og den fedeste oplevelse! Der er en helt speciel stemning som ikke kan beskrives, når glade amerikanere hepper på deres  yndlings team. Jeg sad ved siden af Emily fra Norge, Bram(Batman) fra Holland, og Lara fra Tyskland.

Udover baseball kamp, havde vi i torsdags også den vildeste vandkamp. Der var dunk tanks og  hoppeborger, og andet sjovt. En dunk tank er en lille vippe man kan sidde på, og så prøver en masse andre at ramme en målskive, og hvis man rammer hårdt nok, falder personen på vippen ned i koldt vand. Alle var drivvåde, og det var super sjovt. Jeg har selv kun set dunk tanks på tv, så det var sjovt at se i virkeligheden.

Den samme dag var vi også ude at spille minigolf, men det var simpelthen for varmt til at koncentrere sig 100%.  Det var måske 35 grader, og alle svedte vildt meget. Det var faktisk lidt ulækkert, men alligvel også meget sjovt. Alt i USA er større, selv bare minigolf. Der var baner inde i grotter, springvand og små åer. Der var alt sammen super flot, desværre måtte man ikke tager billeder der.

I fredags var der graduation. Vi fik et diplom og gav vores søde klasselære Penny hånden. Udover det fik vi også et billede af os alle sammen, og jeg fik Penny til at skrive en lille besked bagpå min. Da vi ankom til campen fik vi alle forskellige T-shirts for at vise hvem vi skulle gå i klasse med, dem tog vi med til time om fredagen, hvorefter alle underskrev hinandens T-shirts som et lille minde. Super fin idé!

Om fredagen skulle vi give vores nøgler tilbage, så vi havde ikke mulighed for at gå ind, eller sove overhovedet. Min bus mod lufthavnen gik kl. 1 om natten, og andre gik først ved 4-5 tiden. Alle blev samlet i Volleyball salen hvor der var fest, og der blev danset. Det er vildt hvor tæt man er blevet allerede med sine venner på 10 dage, for da folk skulle afsted med busser græd alle! Selv fyrene græd! Jeg tror min vennegruppe var nogen af de eneste der ikke stod midt i det hele og stortudede. Hvis folk tuder så meget med venner efter kun 10 dage, så bliver det virkelig hårdt at forlade sine venner fra High School om et år. Wow.

Knus,

Alma

DSC_0306DSC_0309DSC_0312DSC_0313DSC_0314

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Volleyball Tournament