Planerne er ændret!

READY FOR CALIFORNIA?

Åh, nu er det snart, at jeg rejser!
Den 21. Juli flyver jeg med en masse andre unge til New York for at være på en camp i 10 dage, og den 1. August rejser jeg til Chula Vista, San Diego. Det er så spændende, og jeg glæder mig vildt meget!
Jeg er nogenlunde ved at få styr på det hele. Jeg har fundet gave til mine to værtssøstre, værtsforældre og en til skolen jeg skal gå på. Nu skal jeg egentlig bare til at tænke over, hvad jeg skal pakke ned, det er alligevel et helt år, man skal pakke ned i en kuffert.
Jeg har også fået en ny kuffert i fødselsdags gave fra min mor, som jeg skal ned og købe. Ellers er det bare at sige på gensyn til hele min familie. Familie, venner og min dejlige kæreste, Liam. Av for den.
I den sidste uges tid har jeg kun været sammen med ham, og nydt den sidste tid vi har sammen. Vi har blandt andet været i Tivoli, Zoologisk Have, Botanisk Have og på Den Blå Planet. Alle 4 var vildt søde date ideer.

Nedenfor har jeg lavet en lille “California Collage”. Hvad synes I, skal jeg begynde at lave flere af dem?

Knus,

Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Planerne er ændret!